facebook
Centrul de Sanatate Sophia
Timisoara
Aleea F.C. Ripensia, nr. 15
(fosta Sportivilor)

Program:
luni-vineri: 09-20

0256 466 071
0748 281 189 contact@centrulsophia.ro
Abonare Dezabonare

Ma intereseaza noutati si oferte din:
Sanatate    Frumusete

LPG Cellu M6

 

LPG Cellu M6: un aparat revolutionar prin care se realizeaza o reducere rapida si eficienta a celulitei si o micsorare a circumferintei zonelor tratate
 
Aparatul are numeroase programe, estetice, medicale sau pentru sportivi, de exemplu program anticelulitic, de conturare, de fermitate, drenaj limfatic si venos, relaxare (wellness).
 
Actiunea rolelor motorizate care pliaza si depliaza succesiv pielea se adauga manevrelor de apasare efectuate de operator, pentru a obtine o modificare a densitatii tesuturilor, crescand schimburile celulare si circulatia lichidelor si eliminand toxinele acumulate. 
 
Modul de functionare al rolelor:
 
La tehnica roll-up, rolele se rotesc in aceeasi directie, dar cu viteze diferite, pielea formand o cuta in interiorul aparatului. Aceasta tehnica are efect de reducere a celulitei, de drenaj limfatic si de eliminare a retentiei de apa. 
 
La tehnica roll-in, rolele se rotesc una spre cealalta, realizand un pliu cutanat mare. Aceasta tehnica se foloseste pentru eliminarea celulitei si a depozitelor localizate de grasime. Este de fapt lipomasajul. 
 
La tehnica roll-out, rolele se rotesc in sensuri opuse, intinzand pielea. Este indicata pentru pielea lasata, lipsita de tonus. 
 
Toate aceste tehnici au ca rezultat cresterea circulatiei locale, cu eliminarea toxinelor si realizarea unui echilibru metabolic mai bun la nivel local, in final cu disparitia celulitei.
 
Rezultatele sunt spectaculoase: remodelare corporala prin conturarea formelor, reducerea pana la disparitie a celulitei, eliminarea retentiei de apa.
 
Modulul facial – Lift M6 are numeroase beneficii: reducerea ridurilor fine, hidratarea pielii, drenajul limfatic, stimularea producerii de colagen, toate conducand in final la un efect de lifting facial.