facebook
Centrul de Sanatate Sophia
Timisoara
Aleea F.C. Ripensia, nr. 15
(fosta Sportivilor)

Program:
luni-vineri: 09-20

0256 466 071
0748 281 189 contact@centrulsophia.ro
Abonare Dezabonare

Ma intereseaza noutati si oferte din:
Sanatate    Frumusete

Ultratone Excell Pro

 

Aparatul Ultratone Excelpro ofera posibilitatea alegerii terapiilor dintr-o gama de pana la 51 de programe de biostimulare (incluzand si 4 programe faciale): 
 
11 programe pentru modelare simultana 
 
30 multiprograme holistice 
 
10 programe adaptabile, individualizabile 
 
la care se adauga optiunea adaugarii de microcurenti sau TENS (trans-cutaneous electrical nerve stimulation) de frecventa inalta sau scazuta pentru a personaliza tipul de tratament cerut
 
de asemenea aparatul Ultratone Excelpro ofera aplicatii in reflexoterapie sau stimularea punctelor de acupunctura.
 
 
11 programe pentru modelare simultana
 
Programul 1 ”Slimming” – Slabire si pierdere in greutate (45 min.): penetrarea in profunzime a semnalului va ajuta la stimularea metabolismului pentru arderea grasimilor in acelasi timp cu tonifierea muschilor si redarea fermitatii pilelii lasate.
 
Programul 2 ”Anti Cellulite” – Anticelulita (45 min.): combinarea semnalului unic Ultrawave® cu frecventele rotative de intensitate profunda va ajuta produsele anticelulita si pe cele de hidratare a pielii sa penetreze in profunzime, in acelasi timp cu intinderea, tonifierea, slabirea si liftingul zonei tratate.
 
Programul 3 ”Deep Lift & Tone” – Lifting profund si tonus (40 min.): stimularea prelungita va ajunge la acei muschi care nu sunt activati in mod normal prin exercitii fizice, ajutand la obtinerea unor rezultate rapide in slabirea si remodelarea corpului.
 
Programul 4 ”Holistic Fitness” – Fitness holistic (40 min.): stimularea secventiala intensiva va transforma in mod gradual muschii pentru a da formele unei siluete perfecte.
 
Programul 5 ”Lymph Drainage” – Drenaj limfatic si detoxifiere (30 min.): acest program delicat va stimula un masaj profund de calmare si de drenaj limfatic, iar fluidele in surplus si toxinele vor fi eliminate, astfel reducand zonele gleznelor si abdomenul. 
 
Programul 6 ”Non Surgical Face Lift” – Lifting facial non-chirurgical (15 min.): tratamentul va ajuta la reducerea liniilor fine, la lifting-ul pielii si a muschilor lasati si pentru a da un aspect tineresc fetei.
 
Programul 7 ”Bust” – Liftingul bustului, bratelor si mainilor (30 min.): stimularea asigura liftingul si mentinerea fermitatii sanilor si a muschilor mainilor, in timp ce microcurentii accelereaza circulatia, imbunatatind textura si infatisarea pielii.
 
Programul 8 ”Buttocks & Thighs” – Liftingul feselor si coapselor (30 min.): impulsuri profunde combinate cu semnale anti-celulita si semnalul Ultrawave® produc un microcurent crescator care va conduce la subtierea coapselor si la modelarea si redarea fermitatii feselor.
 
Programul 9 ”Pelvic Floor & Posture” – Tonifierea posturii si a centurii pelvine (30 min.): frecventa joasa a stimularii ajuta la intarirea centurii pelvine si muschilor de postura si la redarea elasticitatii acestora – este ideal in tratamentele postnatale.
 
Programul 10 ”Moisture & Tone”– Tonifierea si intretinerea fetei si a corpului (30 min.): odata ce rezultatele de remodelare corporala si faciala au fost obtinute se vor face sedinte de doua ori pe luna de intretinere (Ultratone Maintanance Programs) pentru a asigura durabilitatea rezultatelor – programul va repeta periodic intreaga gama de semnale pentru slabire, lifting, tonifiere, drenaj limfatic si reintinerire, atat pentru corp cat si pentru fata (Slimming, Lifting, Toning, Lymphatic Drainage si Skin Rejuvenation).
 
Programul ”Ultrafast” – Pierdere in centimetri (17 min.): program de biostimulare viguros, in profunzime si intens pentru obtinerea unor rezultate imediate.
 
 
30 multiprograme holistice
 
Cu ajutorul programelor multimode Excelpro se pot trata concomitent trei zone diferite ale fetei si corpului. Succesiunea biologica a fazelor va produce stimularea perfecta pentru nevoile de remodelare, slabire, tonifiere, lifting si reintinerire. 
 
 
10 programe adaptabile, individualizabile 
 
1. EXCEL SLIMMING 30 minute: 
* Ultrarapid * Slabire si tonifiere * Drenaj limfatic 
Trei programe concentrate Ultratone pentru pierderea in centimetri, in kilograme, reducerea depozitelor de grasime, pentru eliminarea fluidelor si pentru tonifierea musculara, cu rezultate foarte rapide.
 
2. EXCEL LIFT, TIGHTEN & TONE 40 minute: 
* Abdomen si fese * Talie * Drenaj limfatic
Trei programe diferite asigura rezultate maxime pe zone specifice. Secventele variate vor asigura lifting, vor intari, drena si tonifia exact acele zone care necesita interventie.
 
3. EXCEL MULTI BODY PURE INDULGENCE 40 minute: 
* Coapse * Fese * Bust si brate
Perfect echilibrate, aceste programe separate sunt responsabile pentru slabit, modelare, lifting si tonifiere. Anumite zone necesita pierderea in centimetri si reducerea celulitei iar altele necesita intarire, fermitate si modelare.
 
4. EXCEL ULTRAFAST & DEEP TONE 40 minute: 
* Abdomen si fese * Talie si interiorul coapselor * Bust si coapse
Aceste trei programe asigura modelarea in profunzime a muschilor, odata cu reducerea rapida a excesului de grasimi si cu modelarea si liftingul sanilor, a interiorului bratelor si coapselor. 
 
5. EXCEL ANTI-AGEING FACE & BODY 30 minute: 
* Lifting facial Anti-ageing * Drenaj limfatic * Anticelulita
Aceste programe multiple sunt tratamentele ideal combinate pentru fata si corp, pentru femeile mature care necesita remodelare si reintinerire totala.
Aceste programe multiple sunt ideal combinate pentru fata si corp, pentru femeile mature care necesita remodelare si reintinerire faciala si corporala totala.
 
6. FACE & BODY LIFT & TIGHTEN 40 minute: 
* Lifting facial si tonifiere * Lifting al bustului si al bratelor si tonifiere *Lifting abdominal si al coapselor si tonifiere
Aceste programe secventiale au fost concepute pentru clientii ocupati care necesita combinarea tratamentelor faciale cu cele corporale. Stimularea delicata a fetei este combinata in mod perfect cu programele de detoxifiere, lifting si tonifiere corporala.
 
7. EXCEL BODY BUILDING WORKOUT 50 minute: 
* Pachet de 6 sedinte si cuadrat * Hamstrings, fese si tricepsi * Pectorali si bicepsi
Urmand exemplele atletilor de top si a antrenorilor olimpici, aceste programe Ultratone combinate vor mari masa muschilor, ii vor intari si vor asigura rezistenta acestora. Succesiunea de programe este ideala pentru body building si pentru antrenamente.
 
8. RECOVERY & WELLBEING 30 minute: 
Pectorali si brate * Abdomen si cvadricepsi* Calves si spate
Concepute pentru a elimina stresul si tensiunea dupa un exces de efort fizic, aceste programe individuale vor roti o serie de impulsuri care faciliteaza recuperarea musculara. 
Conceput pentru a elibera stresul si oboseala dupa un exces de efor fizic aceste programe idividuale alterneza o serie de impulsuri pentru a facilita recuperarea musculara. 
 
9. EXCEL BODY SCULPTING 40 minute: 
* Lifting profund si tonifiere* Celulita si drenaj limfatic * Pierdere in centimetri si intarire
Creat pentru zonele greu accesibile in exercitile fizice, aceste programe asigura toate semnalele necesare slabirii si modelarii. Tratamentul ajuta la reducerea celulitei, la tonifierea pielii si a muschilor si ajuta la construirea unui contur superb.
Create pentru zonele greu de accesat prin exercitiile fizice aceste programe asigura semanlele necesare pentru modelare si slabire. Tratamentul ajuta la reducerea celulitei si pentru a crea o figura superba.
 
10. PELVIC FLOOR, POSTURE & ANTI-AGEING 50 mins: 
* Muschii de postura si nivelul pelvian* Nivelul pelvian * Drenaj limfatic
Conceput pentru combaterea muschilor si nivelului pelvian slabit, acest multiprogram EXCEL PRO retonifica si aliniaza corpul, intareste muschii si activeaza recuperarea dermica, astfel incurajand clientul sa se buucre de un stil de viata activ.
Necesar pentru combaterea unei posturi slabite si a unor muschii abdominali lasati, pentru tonifierea muschilor si eliminarea toxinelor din zona pelviana si pentru pierderea rapida centimetrilor si a retentiei de apa.