facebook
Centrul de Sanatate Sophia
Timisoara
Aleea F.C. Ripensia, nr. 15
(fosta Sportivilor)

Program:
luni-vineri: 09-20

0256 466 071
0748 281 189 contact@centrulsophia.ro
Abonare Dezabonare

Ma intereseaza noutati si oferte din:
Sanatate    Frumusete

Liftmasaj facial cu LPG

 

Intrebari si raspunsuri despre liftingul facial LPG Cellu M6 impreuna cu dr. Monica Susan (emisiune televizata)
 
Pentru ce este bun lift-masajul? 
 
Liftingul LPG este indicat pentru pentru riduri si cute ale fetei, piele lasata, pierderea elasticitatii, culoarea mata a fetei, cearcane, pori dilatati, barbie dubla. 
 
Cum actioneaza sau mai bine zis ce stimuleaza?
 
Liftingul LPG stimuleaza fibroblastii, crescand productia de fibre de colagen si de elastina, avand ca rezultat cresterea elasticitatii si a tonusului pielii, aceasta devenind mai neteda si mai ferma, iar ridurile se reduc in mod evident, cele fine chiar disparand. 
 
Atat la nivelul fetei, cat si al corpului, are un efect de intinerire-rejuvenare, antiage-ing. 
 
Pe de alta parte, aceasta tehnica elimina celulele moarte de la suprafata pielii. 
 
Este ceva asemanator cu microdermabraziunea, sau cu peelingul?
 
Nu, are cu totul alt principiu si spre deosebire de microdermoabraziune sau peeling, care practic indeparteaza straturile superficiale ale pielii, liftingul facial LPG actioneaza in profunzime, se adreseaza direct procesului de imbatranire al pielii. Aceasta nu inseamna ca celelalte tehnici nu sunt utile, fiecare are locul ei bine definit, insa as vrea sa subliniez ca tehnica LPG se adreseaza si cauzei, nu doar efectului.
 
Exista mai multe programe?
 
In principal se folosesc doua programe: roll si lift. 
 
Tehnica roll, de rulare, pe care am detaliat-o la corp, se foloseste pentru conturarea fetei si pentru eliminarea barbiei duble. 
 
Tehnica lift foloseste capuri speciale prevazute cu clapete care prind si aspira pielea. In functie de frecventa folosita, obtinem diverse efecte: drenaj, relaxarea musculaturii faciale, activarea microciculatiei si redarea elasticitatii pielii. 
 
Tehnica lift poate fi aplicata si pe gat, decolteu sau sani. 
 
Se pot face ambele procedee odata si cel de litfting si cel de conturare?
 
Este chiar indicat sa se faca deodata, in cadrul aceleiasi sedinte, mai ales ca uneori trebuie sa aplicam ambele tehnici pe aceeasi zona.
 
Programele faciale pot fi personalizate? 
 
Orice program trebuie personalizat, in sensul ca, pe anumite zone vom aplica tehnicile de lifting, iar pe alte zone, tehnicile roll, de conturare, iar timpul sedintei va fi impartit in asa fel incat sa acordam mai mult timp zonelor cu probleme mai serioase.
 
Procedeul poate fi adaptat fiecarui tip de piele si ten? 
 
Nu exista restrictii in ceea ce priveste tipul de ten, doar ca in functie de varsta, de tonusul si aspectul pielii, de cat este de ridata pielea, alegem diverse frecvente de stimulare.
 
Cat dureaza o astfel de sedinta?
 
30-35 min
 
Este la fel de nedureroasa ca metoda corporala?
 
Este complet nedureroasa, relaxanta si foarte placuta.
 
Dupa cate sedinte se vor vedea modificari ale texturii si fermitatii pielii? 
 
De la prima sedinta se observa imbunatatirea aspectului pielii, in sensul ca tenul este mai luminos si se reduc ridurile fine si cearcanele; 
 
Ameliorarea texturii si fermitatii pielii se produce dupa mai multe sedinte, numarul acestora fiind variabil, de la persoana la persoana, pentru ca nu toti suntem la fel de inzestrati. O femeie de 50 de ani, cu tonus bun al pielii, care isi ingrijeste regulat tenul, poate sa necesite mai putine sedinte decat o femeie de 35 de ani cu o calitate mai slaba a pielii. 
 
Dupa un asemenea tratament e nevoie si de intretinere?
 
Da, este nevoie de intretinere. Se recomanda intre 1 si 4 sedinte / luna, in general la persoanele mai in varsta se recomanda o sedinta saptmanal.
 
Se pot folosi creme?
 
In timpul procedurii nu se folosesc creme. Dupa procedura se pot folosi creme de orice fel, hidratante, antirid, metoda crescand penetrarea cremelor si lotiunilor in piele.
 
Se poate sta la soare, solar, dupa caz si anotimp?
 
Da, se poate sta la soare dupa procedura, insa trebuie sa fim constienti de efectul de imbatranire al pielii datorat razelor solare. Se recomanda folosirea unor creme de protectie.
 
Care sunt contraindicatiile?
 
Afectiuni ale pielii de gen acnee, vitiligo, herpes.
 
Exista anumite riscuri?
 
Nu exista riscuri, atata vreme cat exista un diagnostic corect si se aplica programul si intensitatea potrivite